Beoordelingen van Tai Wu Rotterdam

Recente recensies van Tai Wu Rotterdam

5 sterren na 268 reviews

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker :-)

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Kom er al jaren en krijg er nog steeds geen genoeg van. Top personeel ook!

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Mooi op tijd bezorgd door vriendelijke bezorger.

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!!

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer lekker als altijd. Alleen zijn jullie bruine en witte nasi niet meer lekker en heel weinig smaak. Jammer.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goede porties en snel bezorgd. Wel vind ik het minimum bezorg bedrag Van €30,- wat hoog. Er worden immers ook bezorgkosten gerekend. Ook is het jammer dat de combinatie gerechten niet zijn opgenomen in het afhaal menu.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Should have the rice / bami addition per order as an option, not mandatory. Specially when ordering multiple different dishes the rice / bami addition is too much in my view. Quality and portions are good. Fast service at a reasonable price. Also would like to have order options days ahead of delivery. Not just the same day. Thank you.

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelde maaltijd lag precies op tijd te wachten en was zoals altijd van top-kwaliteit.

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, strak op tijd bezorgd.

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super. De spek en eend was lekker vers!

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is altijd supervers en heerlijk. Bestelling staat altijd klaar als we komen.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd sneller bezorgd dan werd voorspeld. Het was weer heeeerlijk, we experimenteerden met enkele nieuwe gerechten en hadden echt een feestmaal. Niet de goedkoopste, maar zo’n voorrecht om van deze topkwaliteit eten zo snel thuis te kunnen genieten!

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging duurde een uur langer dan aangegeven (in totaal 1u45m). Het eten was ook niet zo warm meer. Gelukkig smaakte alles wel goed. Kan altijd gebeuren dat het langer duurt, maar niet even een seintje gehad en omdat ik mee etend bezoek had was het extra vervelend dat het zo lang duurde.

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beetje weinig smaak aan de nasi met kipfilet voor 11 euro. Dim sum was prima zoals ik gewend ben. Zou makkelijker zijn als ik een hele pot sambal kon bestellen tegen betaling (formaat die normaal op tafel staat). Ondanks verzoek om extra sambal was het toch te weinig.

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn altijd erg tevreden over de pekingeend met flensjes. Daarom komen we steeds terug om te bestellen. Alleen kregen we vandaag een bakje komkommer dat echt niet vers was. De stukken komkommer waren uitgedroogd en aan het verkleuren. Dat was een grote teleurstelling, omdat we altijd te spreken waren over de kwaliteit.

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was stipt op de afgesproken afhaaltijdstip klaar en compleet. Het eten was zeer smakelijk. Ik had oa Hofan met beef en diverse dimsum gerechten. Aanraders: Tja Sui Kou (nr 21), Ha Kou (nr 22) en Ha Chung Fan (nr 31).

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima!

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, goed verpakt en echt verrukkelijk eten. Superfijn dat Tai Wu nu ook thuis bezorgt! De keus aan originele Kantonese gerechten is groot, van diverse soorten eend, tot Dim Sum, alles wat de liefhebber van de originele Kantonese keuken kan bedenken en dat thuis bezorgd.

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waarschijnlijk hadden ze in de avond geen verse sau mai's meer. Stuurde ze mij de smerigste sau mai's ooit! Niet te eten!!! & ook geen sambel toegevoegd.

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal ben ik altijd heel tevreden over de smaak en kwaliteit. Dit keer was het beide een stuk minder dan ik gewend ben. De dim sum was taai en veel minder op smaak.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle levering en eten is net zo heerlijk als in het restaurant.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer allemaal erg lekker. Deze keer een grote bestelling, maar ook die stond op de afgesproken tijd klaar om af gehaald te worden.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Begrijp me niet verkeerd t was lekker en ik bestel zeker nog een keer, maar er zat zo goed als geen saus bij de koe lo kai waardoor t in vergelijking met eerder bestellingen wat droog was....

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was allemaal weer heerlijk en goed bezorgd. Alleen de witte rijst ontbrak.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben een regelmatige bezoeker van het restaurant en voor het eerst besteld. Was top! Goed verpakt, warm en snel bezorgd. Enige minpuntje vind ik 2,50 bezorgkosten terwijl ik in het centrum woon.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik zou het jammer vinden als jullie niet meer zouden bezorgen in de toekomst.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld via de website voor thuisbezorging. Eten was verrukkelijk en goed warm. Daarnaast ook nog een keurig optijd bezorgd.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 18:05 besteld en om 18:20 afgeleverd achter Rotterdam CS. Het leek Overtoom wel... Het eten was natuurlijk zoals altijd.... heerlijk.

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top gewoon

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was warm. Bakje vlees met saus was doorgelekt!! /gerechten besteld 1potje sambal gekregen bij opmerkingen had ik nog extra gevraagd..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging iets verlaat, maar goed op temperatuur én heel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd, en heerlijk gegeten!

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging en eten was zeer goed

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect! Lekker zoals altijd.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! Goede en snelle service bij het afhalen. De woestijn garnalen en kogelbiefstuk in zwarte bonensaus zijn verrukkelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd. Dimsum was nog goed warm. De pekingeend was heerlijk en de Loempia's waren krokant en nog warm. Uitstekend gegeten.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten en keurig op tijd geleverd. Top!

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals verwacht, weer heerlijk gegeten.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Supersnel en lekker eten!

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak, ook bij online bestellen, als van ouds. Met online bestellen staat de bestelling even snel thuis op tafel als bij het opgeven van de bestelling en het serveren ervan in het restaurant zelf

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Topspul

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als vanouds .

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker!

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! En voldoende grote portie. Bezorging netjes op tijd.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekker super snel TOP

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en op tijd bezorgd!

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was perfect!

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had geroosterd peeking eend en beef met mix van groente. De peeking eend is zoals we gewend zijn van Taiwu superlekker 😋😋😋😋en ook de beef, alleen jammer dat de bladgroente aan de zachte kant was ben ik niet gewend van Taiwu. Tot de volgende keer

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was goed en ruim op tijd. Eten was heerlijk. Een aandachtspuntje: het bakje met saus was niet goed gesloten, zodat de dim Sum onder de saus zat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eend was ok, saus die erbij hoort was top. Bruine nasi vond ik een beetje droog

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top. Fijn dat er nog meer gerechten op de kaart zijn gekomen.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker authentiek eten, goede smaak. Er zou wat mij betreft wel wat minder olie gebruikt mogen worden.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bami niet echt lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bami niet echt lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

T was weer genieten! En vriendelijke bezorger.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, kan begrijpen dat als je het laat bezorgen het niet zo is als je het daar eet 👍👍👍

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, op tijd bezorgd en kwaliteit zoals altijd!

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond voor €23,50 dat ik heel weinig eten kreeg. Bij de doorsnee Chinees op thuisbezorgd krijg je voor dat geld 2 bakken bami, spek en redelijk wat bakjes met eten. Hier kreeg ik een karig stukje eens die well done was en een beetje uisalade met komkommer. Sorry, maar dit was onder de verwachting die ik voor dit geld gewend ben...

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd een topper, echt alles is er altijd lekker

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering was supersnel. Precies wat de tijd ook aangaf op de mail, en ben super blij dat het eindelijk wordt bezorgd.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Food is as good as served at the restaurant, happy with my takeaway order

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk eten! Ik ben zo blij dat het eindelijk bezorgd wordt in Rotterdam. Alleen nu ben ik geneigd om elke dag te bestellen..

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorger. Het eten was van een uitmuntende kwaliteit .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! De vegetarische dim sum waren goed gevuld. De loempia met eend was super lekker, een loempia zoals het hoort. Alles smaakte vers en je hebt genoeg voor twee dagen!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De mie was keihard en aangebrand. het vlees was niet warm. de dim Sum was koud

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat t niet echt warm was, terwijl ik bijna naast jullie woon...

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al jaren groot fan van taiwu, maar Thuis bezorgen is het toch niet. Garnalen die normaal krokant zijn, zijn slap. Andere gerechten waren matig (moe Singapore zonder garnalen maar wel 13,50 en kipsate uit de frituur) Maar bovenal is de prijs / kwaliteit totaal buiten proporties. Niet alleen worden dezelfde prijzen gehanteerd als in het restaurant maar moet er betaald worden voor de bezorging (2,50 Op een bestelling van dik 50,- voelt verkeerd) en zelfs de plastic tas waar de bezorger de maaltijd mee bezorgd staat op de bon (a 0,10). Meer dan gemiste kans. Geen aanrader om te laten bezorgen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Graag kom ik ook na de fysieke opening weer langs! Super dat jullie nu ook aan bezorging doen. Blijft dat na alle versoepelde maatregelen ook zo?

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik wist niet dat ik online kon bestellen! Heerlijk eten, snel bezorgd. Supertevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ALS IK EEN MICHELIN STER KON GEVEN DAN IS DIE VOOR U. PRIMA VERZORGD, OP TIJD, EN ZOALS ALTIJD "HEERLIJK"!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima! Snel en efficiënt. Eten was uitstekend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Gerechten waren netjes op tijd klaar. Altijd weer lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten, en de bezorging was supersnel!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals we gewend zijn, super lekker en fijne afhaal service! Blijft goed warm, halfuurtje naar huis gereden en alles wat nog top!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon kei goed en lekker

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd op tijd geleverd en het eten was erg lekker

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en veel, vooral de pittige aubergine en de garnalen dimsum! We komen zeker nog een keer uitgebreid eten bij Tai Wu als het weer mag :)

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd geleverd op het afgesproken tijdstip. Netjes en goed verpakt. En zoals we gewend zijn was te eten weer lekker. Top 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk als altijd!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging is altijd netjes op tijd, maar deze keer had ik een combi vleesgerecht besteld met geroosterd spek, eend en cha sieuw, dat was erg droog en smaakt oud. Ik vermoed dat het oud vlees is en opgewarmd in de magnetron. Erg teleurstellend. Alles weggegooid. Was niet te eten!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik vond de stukken van de sie tjap kwat vrij groot. in het restaurant was dat nooit.verder was de smaak wel goed.en het eten was nog goed warm.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect op tijd en het eten was super heerlijk zoals altijd!

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De heerlijke gerechten van taiwu zoals je gewend bent maar dan thuis. Ook de dim sum met 20min reistijd nog steeds genieten!

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Tai Wu is onze 2e huis als het om eten gaat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en heerlijk eten!

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tomatensoep smaakte werkelijk nergens naar, loempia's doordrenkt met vet en amper saus bij het hoofdgerecht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas waren de flensjes voor bij de eend niet meegekomen.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd en weer super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch lekker! Peking eend, pittige inktvis, dumplings, echt super!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, warm. Bezorging was ruim op tijd.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig bezorgd, goed warm en zeer smaakvol

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere bereiding, heerlijk gegeten. Afhaal werkte prima.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit, hoeveelheid en bezorging weer OK!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Geen saus en groenten bij de Peking eend geleverd

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Als vanouds heel goed, behalve het tahu-gerecht. Dit gerecht was niet goed gekruid.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Wel prijziger en bezorging duurde langer dan bij andere Chinese restaurants maar de kwaliteit qua smaak en hoeveelheden maak veel goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de bestelling na 2 uur nog niet gearriveerd. Eenmaal gekregen was de bestelling niet compleet en niet correct, nogmaals gebeld maar het zou te lang duren om dit op te lossen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Een redder in nood (corona crisis)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, zoals we gewend zijn van Tai Wu.. We hadden echter om circa 17.45 en het eten zou er om 18.35 zijn op basis van de bevestigingsmail. Nadat we om 19.15 zelf hadden gebeld waar het bleef kwam het eten uiteindelijk pas rond 20.00. Dit was erg vervelend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Door de drukte leek het dat de kwaliteit iets minder was dan wat we gewent zijn! Sommige bestellingen waren niet helemaal compleet!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Alles was nog warm. Zal zeker nog vaker afhalen of laten bezorgen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was zoals altijd lekker, alleen dat maximaal 3 wachtenden binnen tijdens coronatijd werd vergeten. Bestelling was gelukkig wel op tijd klaar. Maar ik bestel zeker wel weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bezorging Lekker gegeten

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Jammer! Maar het is toch “anders”🤔 En het menu is ook niet wat je exact lust ,maar ach... voor deze tijd waarin we nu zitten wel begrip!!! Sterkte met “overleven”!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Afhalen is goed geregeld, snel en volgens de richtlijnen. De smaak is zoals je van Tai Wu gewend bent. Heerlijk, vooral de halve eend met flensjes en hoisin!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was redelijk. We hadden halve soja kip en halve eend besteld, maar de eend bestond meer uit kip als uit eend. Als jullie niet genoeg eend hadden was het fijn geweest om dit te weten dan hadden we wat anders besteld.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Potverdorie wat een lekker chinees zeg. Zit je toch me een partij zalig op dat dakterrassie van Knaap Tai Wu te eten! Is gewoon gers joh dat Tai Wu, bestellen nu en je misselijk eten. De ballen

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed als altijd! En precies op tijd

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heerlijk bezorging ook heel snel Bezorger die voor deur stond leek wel een huurmoordenaar met hoodie zwarte zonnebril en helm op ..... Twijfelde eerst om deur open te maken Volgende keer iets herkenbaardere bezorger sturen aub .

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

super afgehandeld

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al 1 miljoen keer gegeten en altijd perfecte kwaliteit van eten en service. Nu bezorgt Tai Wu (gelukkig) en ook dit is weer top. Beide keren binnen 30 min bezorgd en alles kwam in perfecte staat aan. Alsof ik in het restaurant zat te eten. Ik kan mijn geluk niet op met deze bezorgservice van Tai Wu!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en de gewende top kwaliteit dim sum

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk en het wordt snel bezorgd. Ik heb hier meerdere malen besteld en ben altijd tevreden.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was goed, alleen waren er een paar gerechten een beetje koud. Dat heeft met het afhalen te maken natuurlijk. Verder was alles lekker hoor !

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was snel en erg lekker

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd geleverd en eten was super lekker!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niets kan natuurlijk eten bij Tai Wu zélf vervangen, maar hun thuislevering is van heel hoge kwaliteit! Het was een troost om weer even écht lekker Kantonees te kunnen eten. Ook hun bezorgservice is uitstekend. Tot heel snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was 20 minuten vroeger dan aangegeven en toch was het eten niet meer erg warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, net alsof we echt uit eten waren in Tai Wu. Eend met flensjes, gefrituurde garnalen wantans en inktvis met peper en zout..... Het was hemels! Exact op het gevraagde tijdstip voor bezorging werd er aangebeld! Wij bestellen volgende week weer!

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

perfect geregeld!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om echt eerlijk te zijn was het helemaal niet lekker 48 euro betaald voor een bak jacobschelpen garnalen dat naar zee stonk mais soep dat naar niks smaakte een ei gerecht wat totaal anders smaakte als of tai wu het zelf niet had klaar gemaakt was wel enorm teleurgesteld want meestal kan ik daar lekker eten het eten is ook gewoon per direct de prullenbak ingegaan zonde!

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. Vertrouwde kwaliteit. Portie voldoende groot. Bezorging keurig op tijd.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We komen hier al 25 jaar... soms ook om af te halen en nu tijdens de lockdown laten bezorgen... Het was weer heerlijk!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

As good as usually in the restaurant. Lovely duck pancakes, and lor mai gai. Salt and Pepper prawns were epic. Spicy sauce pork dumplings were delightful. Recommend highly, however waiting time was unexpectedly longer than wanted. Need to adjust online booking pick up times.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker. Helaas zaten er een paar haren in ons eten..

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas niet de kwaliteit die we gewend waren. Vooral de charsiu was echt niet te eten. Smaak en kleur klopte niet. Voor mij was dit de laatste keer

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk zoals ik gewend ben. En ook netjes op tijd thuis bezorgd!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Die aubergine was ongelooflijk goed, intvis viel tegen, overal erg tevreden, 6 personen flink goed gegeten voor 75 euro, snel weer XXXXX

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur moeten wachten op mijn bestelling. Eend was lekker zoals altijd maar mag beter gewaarschuwd worden voor lange wachttijd als dit dat het geval is.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten!! Grote bestelling gedaan op werk, beetje jammer dat de bestelnummers niet op de bakjes stonden, nu was het lang zoeken.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en top kwaliteit eten zoals altijd, super blij dat we ondanks de situatie weer kunnen genieten van Tai Wu!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

op afgesproken tijd afgehaald, helaas amper lauw bij thuiskomst, 2 minuten lopen naar Calypso

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom fantastisch gegeten. Ongeëvenaarde Dim Sum!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd netjes op tijd afgeleverd en was zoals altijd weer heerlijk en nog goed warm ook. Ben heel blij dat ze tijdens deze crisis bezorgen.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Garnalen met gemengde groente, heerlijk.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Cha siew was een beetje flauw! Meer marinade nodig.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was 30 min vroeger dan verzocht, maar het eten was super en de prijs-kwaliteit verhouding is als altijd top!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle afhaal service! Heerlijk gegeten

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Allereerst lekker eten en netjes op tijd bezorgd. Verbeterpunten: order niet volledig (bestelde bakje satesaus niet geleverd) en hoeveelheid hoisin saus bij de Pekingeend echt te weinig. Geen reden om niet nogmaals te bestellen, maar kan nog beter.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Er ontbrak een bak met nasi , hoorde wel bij de bestelling. Eten was wat karig bereid, niet zoals gewend

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was heerlijk, zoals altijd. Maar als je een halve pekingeend met pannenkoekjes besteld en de pannenkoekjes worden vergeten, zit je dus achteraf een koude maaltijd te eten. Wij hadden daar wel een gebaar bij verwacht! Jammer.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk bestellen, perfect op de afgesproken tijd klaar. En ook nog prima warm bij thuiskomst. Kwaliteit zoals altijd, uitstekend. Kortom: aanrader!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten altijd van goede kwaliteit, lekkere smaak en netjes verpakt. De bezorging was ook heel goed!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals altijd !!! maar zal blij zijn als ik daar weer naar toe kan gaan om gezellig te eten , 🤗

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en vers beste dim sum en Peking eend

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Erste keer afhalen. Exact op tijd was het klaar het eten was super lekker. Hopelijk de volgende keer weer bij jullie in de zaak even.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten viel erg tegen. We komem al 25 jaar in het restaurant, maar de kwaliteit was beduidend minder. Wan tan soep zonder iets van sla of bosuitje erin. Mihoen flauw en fantasieloos, ssus bij babi pangang flauw en melig. Prijs kwaliteit verhouding slecht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten! Aandachtspunt is wel de 1,5 meter afstand, welke moeilijk aangehouden kan worden bij het afhalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, alleen zou ik de kroepoek apart bij het gerecht serveren. Het was zompig geworden, waardoor de knapperiigheid weg was en het eten was niet meer echt op temperatuur maar dat komt door de manier van bezorgen. Vaar de rest geen commentaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging netje en oprijd, het eten was heel erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service, prima eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker, wij hebben dim sum besteld en bami met beef. Wij zijn blij dat jullie nu ook bezorgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd op tijd bezorgd, was goed op temperatuur en smaakte heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gestoomde dim sum uitbreiden zal TOP zijn!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

geweldig. Heerlijk eten en prima bezorging.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Redelijk in orde, de eend was teveel doorgebakken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb 3 uur lang op mijn eten moeten wachten, omdat de producten op waren. Uiteraard wordt je hier niet vrolijk van maar toen het er uiteindelijk was smaakte het wel lekker.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, heerlijk eten. Hebben echt genoten

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, maar om 2.5 uur te wachten op de bestelling vonden wij wat aan de lange kant. De dimsum was mogelijk daardoor wat aan de koude kant.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op tijd Eten prima alleen witte nasi ipv bruine nasi gekregen Chai Fung Tjauw (+Bruine nasi (黑炒飯))

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het afhalen was chaotisch, een uur later als de op de e-mail aangegeven afhaaltijd was de online bestelling klaar. Online en telefonische bestellingen door elkaar veroorzaakt chaos. Het afhalen was niet dezelfde ervaring als het restaurant bezoek. Wij gaan niet meer afhalen en komen weer terug als het restaurant weer open is.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten heerlijk, echt top ! Afhalen was rommelig, was nog niet georganiseerd. Maar als dat geregeld is komende weken komt het vast goed.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker en bestelling was op de juiste tijd, complimenten

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super fijn dat jullie bezorgen vanaf nu. Het was heerlijk!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en genoten van de eend, nasi en garnalen dumplings

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wachttijd bezorging 2uur🤬🤬 het eten was koud🤬🤬 nooit meer laten bezorgen!!!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en op tijd bezorgd!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles super

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was net zo lekker als in het restaurant. Ik ben heel gelukkig met deze service.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel het eten als de bezorging waren prima, mis wel de sfeer van het ter plaatse eten, maar daar is helaas niets aan te doen. Tai Wu bezorg is een absolute aanrader

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

genoten van ons diner

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hi - ik had een bezorgtijd van 19.00u doorgegeven en doorgekregen van jullie maar heb een half uur later pas m'n bestelling ontvangen

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles prima in orde

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit, alles keurig verpakt en nog prima van temperatuur, bezorging exact op tijd. Voor herhaling vatbaar.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd! Gerecht Yiu Kuo Kai Ting viel erg tegen. Veel, veel grove stukken witte ui met (ruim voldoende) kipfilet, nagenoeg geen andere groenten. Afrader.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Ik ben dol op de Pekingeend😍. Altijd vriendelijk verwelkomd, zelfs als ik langs ga om af te halen. Top service👌🏽

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was prima, snel en goed verpakt! vond wel dat er wat weinig komkommer en bosui bij de flensjes pekingeend zat, en het vlees was wat grof gesneden. maar allersmakelijkst, succes tijdens deze moeilijke periode!

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk! Etentje thuis dit keer, nu ook gaan bezorgen in Overschie alsjeblieft.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde lang, maar het eten was heerlijk.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Witte nasi ontbrak bij de bestelling. Hierover heb ik gebeld. Excuses zijn aangeboden. Ik hoop dat jullie snel weer open gaan. Wat ik jammer vind is dat je niet alle gerechten van de afhaalmenukaart online kunt bestellen.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was meer dan een half uur te laat en niet op temperatuur (wat niet bevordelijk was voor de smaak) maar ik kan mij voorstellen dat men nog bezig is met het uitvinden van een goed werkend systeem zo in deze nieuwe situatie. Minder bezorgingen in 1 keer bijv., ik zag dat de bezorger ook veel andere maaltijden bij zich had. Hopelijk volgende keer beter. Ik kwam er namelijk graag. Sterkte!

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten! Grote porties en super kwaliteit! De bezorging was op tijd, helaas was het eten wel al wat afgekoeld.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel erg lekker. We waren heel blij om weer pekingeend te kunnen eten 👍👍👍

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Stond op tijd klaar, het was goed warm, lekker veel en smaakte heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super snel bezorgd en het eten was heerlijk. Ik heb geen 5 sterren gegeven want vond de porties nu kleiner dan toen ik paar maanden geleden afhaalde.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische bezorging! Heel fijn dat bij de pekingeend alles apart is verpakt. Het eten was goed heet en net zo lekker als in het restaurant :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd. Vlees combi leek niet helemaal te kloppen (gewoon spek ipv alleen vel), maar dat kon het genot niet drukken. Heel lekker.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker, ik miste alleen bruine nasi, witte nasi, en garnalen loempia’s bij mij bestelling. Overigens wel gewoon voor betaald.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke dimsum gehaald die goed warm was en geweldig smaakte!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

precies op de afgesproken tijd, goed op temperatuur, smakelijke maaltijd

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was zo als ik van tai wu gewend ben uitstekend ik hoop dat jullie het dim sum menu voor bezorging nog meer uitbreiden.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk, wel heel vervelend dat we alsnog 25 minuten moesten wachten terwijl we een ophaaltijd hadden afgesproken.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk top. Nu we er niet kunnen eten vanwege de coronacrisis, is laten bezorgen een uitkomst!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blij dat deze service wordt aangeboden. Ons favoriete restaurant. Niets te klagen

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, net als in het restaurant!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle correcte bezorging. Maaltijden net zo goed als in restaurant

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellent food.

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

T was heerlijk en een cadeautje in deze rare tijden! Jammer dat t minimale bedrag zo hoog ligt. Voor 1 persoontje gewoon niet haalbaar en ik heb Echt mijn best gedaan ;)

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd! Portie voldoende groot. Bezorging op tijd. Dus zeker een aanrader.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakte zoals we gewend zijn van Tai Wu: heerlijk!! Niets op aan te merken!

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Vijf sterren

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas heb ik de afhaal als veel minder ervaren. Ik weet als geen ander hoe goed het eten is als je bij jullie in het restaurant komt eten. Gisteren afhaal gehaald. En het was echt een tegenvaller We hadden Peking eend met flensjes de flensjes waren zo droog en hard dat ging nergens over! Peking eens was verder prima De Chinese bami en mihoen waren exact het zelfde en smakeloos en daar betaal je dan ook nog eens een toeslag op De for nam (spek,) koeloekai ,kip peper en zout en gestoomde krabbetjes smaakte prima. De nasi daarin tegen ook Smakeloos en niet bruin Heel jammer!

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Did nasi that coming, beetje verwarrend: nasi met bruine rijst is niet hetzelfde als nasi met witte rijst met sojasaus. Verder was het heerlijk, wat geweldig dat er toch nog een Dim Sum restaurant open is in deze tijd!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best Chinese food in town!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestellen via internet ging vrij makken. Helaas niet de gehele menu te bestellen. Betalen met Ideal na bestellen werkte goed. Ik had 5 uur aangegeven en kwart voor 5 kwamen ze de gerechten al afleveren. Het eten werd op de stoep voor de deur neergelegd. Volgend keer geef ik aan dat ze de gerechten aan de deur moeten hangen. Het eten was heerlijk, zoals ik gewent ben van hun. De Dim Sum gerechten konden wel in kleinere bakjes geleverd worden. Erg te vrede met de service. Ga ik zeker nog een keer doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel goed bestelling Stond op de afgesproken tijd klaar.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging en heel lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service and excellent food.Tai Wu is the best restaurant for all authentic chinese dishes.All fresh,wrapped all professionally. Keep it up and a big thumbs up.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgen was ruim op tijd, eten goed ingepakt, was nog warm en heerlijk!!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Netjes op tijd klaar en altijd goed eten bij Tai wu

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was op tijd en goed warm. Alleen de eend was wat koud maar dat mocht de pret niet drukken.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Peking een met witte nasi. Op tijd gebracht en smaakte als altijd heerlijk!